vineri, 28 decembrie 2012

Merry Meet...



     Inainte de orice, trebuie sa va asiguram ca sunteti binevenit/a pe acest blog.
     Blogul se adreseaza Dvs., in cazul in care dispuneti de putine informatii despre aceasta religie.
     Stiu ca unii vor fi deja dornici sa ne arunce in fata ca suntem vanduti satanei si multe alte mizerii. In primul rand in Wicca nu exista Satana. Veti vedea toata astea daca veti urmari mai departe ce avem de spus, daca veti avea un rol activ in discutiile ce ar putea lua nastere, discutii dorite in limitele unui limbaj decent manifestand respect fata de opinia altcuiva. Numai asa putem castiga cate ceva din experienta si cunostintele altora.
     Ei bine... si totusi, despre ce vorbim? Ce este Wicca?
   
 Ne-am pus si noi intrebarea asta, asa ca am apelat la cunoscutul motor de cautare - Google - sa vedem cum au explicat altii subiectul. Multe informatii, si pertinente, le puteti gasi pe site-uri din afara tarii, dar nu in limba romana. Apoi, cate ceva, pe blogurile romanilor care si-au propus sa trateze acelasi subiect.
Unii dintre romani au realizat articole destul de bine inchegate, altii, nu tocmai. Asa ca va vom oferi si noi un posibil raspuns la intrebarea asta.


     In ceea ce priveste Wicca, se spune ca daca vei adresa o intrebare pe acest subiect la zece persoane, vei obtine 15 raspunsuri. Daca vom reusi sa ne facem intelesi asta va ramane la latitudinea Dvs.
Oricum, pentru neclaritati va sta la dispozitie rubrica de comentarii.

     Asa ca, sa purcedem la drum...





Un comentariu:

Anonim spunea...

We stumbled over here coming from a different page and thought I might as well check things out.
I like what I see so i am just following you.
Look forward to looking at your web page for a second time.


Here is my website ... kitchen remodeler Madison