sâmbătă, 2 februarie 2013

Consacrarea uneltelor

     Consacrarea uneltelor se face doar o data.
     O simpla incantatie, de ex, ar fi : "Dedic aceste unelte Zeitei si Zeului pentru a ma ajuta pe aceasta cale spirituala si pentru a-mi lucra vrerea."


     Un exemplu de ritual de consacrare:

     Veti avea nevoie de:

*un vas cu apa jumatate plin si unul cu sare, la fel, plin pe jumatate
*cadelnita si tamaie (sau salvie sau orice planta pentru protectie si binecuvantare), neaprinse, cu chibrite/bricheta la indemana
*pumnalul/athame-ul
*toate celelalte unelte
*o carpa uscata si curata




1. plasati altarul in mijlocul cercului. Puneti apa, sarea si restul uneltelor langa,nu pe altar si deasemenea aprindeti o lumanare ca sursa de lumina.
2. absoarbeti energie din pamant.
3. curatati spatiul prin vizualizarea de data asta mai degraba decat cu matura, deoacere urmeaza sa o consacrati.
4. trasati cercul folosind degetul aratator si cel mijlociu si nu cu athame-ul sau bagheta, din acelasi motiv, pentru ca nu sunt consacrate inca.
5.invocati/chemati cele 4 colturi/Gardienii, la fel, folosind degetele si nu uneltele.
6. invocati Zeita si Zeul.
7. stati in fata altarului, asezati mainile pe suprafata acestuia si extrageti energie, vizualizand-o "curgand" prin altar in timp ce rostiti incantatia (de ex: "Binecuvantez si consacrez acest altar in numele Zeitei si a Zeului si in prezenta Puterilor/Gardienilor celor patru elemente. Fie ca acesta [altarul] sa ma asiste in onorarea Zeilor mei si lucrandu-mi vrerea. Binecuvantat sa fie."
8. puneti-va cele doua degete in vasul cu apa si rostiti "Binecuvantez si consacrez aceasta apa si acest vas in numele Zeitei si a Zeului si in prezenta puterilor celor patru elemente.Fie ca sa ma asiste in onorarea Zeilor mei si lucrandu-mi vrerea. Binecuvantat sa fie." Vizualizati energia infuzand apa si vasul.
9. repretati su sarea aceleasi incantatii, iar apoi turnati sarea in apa si amestecati cu cele doua degete.
10. plasati cadelnita si tamaia pe altar si repreatati aceleasi incantatii/binecuvantari, iar apoi puneti niste tamaie in cadelnita si aprindeti-o.
11. stropiti altarul si cadelnita usor cu apa sarata, apoi ridicati cadelnita si trimiteti fumul usor cu mana peste altar si vasul cu apa sarata.
12. apoi ridicati athame-ul. Extrageti energie :"Binecuvantez si consacrez acest pumnal/athame in numele Zeitei si a Zeului si in prezenta..."
13. stropiti athame-ul cu apa sarata si treceti-l prin fumul tamaiei. Apoi stergeti apa de pe tais cu carpa.
14. repretati cu toate celelalte unelte.
15. dupa ce ati terminat cu toate, dati multumiri , iar apoi luati-va ramas bun de la Gradieni si de la Zeita si Zeu.
16. ridicati cercul.
17. ground = inapoiati enegia pamantului, nu uitati!
18. stocati uneltele proaspat consacrate intr-un loc special si sigur/ferit.

Niciun comentariu: