duminică, 10 martie 2013

Ierburi si asocieri (partea 2)

Catnip (Apa, Venus, Feminin)
Magie legata de animale, vindecarea animalelor, creste legatura psihica cu animalele. Folosita ca ceai pentru fericire si relaxare. Poate fi folosita deasemenea in meditatie, creste abilitatile psihice. Folositoare in magie legata de dragoste - incercati sa ardeti frunzele uscate pentru dorinte legate de dragoste si iubire.






Piper Rosu (Cayenne) (Marte, Foc, Masculin)
Folosit in blesteme, sau pentru a rupe un blestem. Deasemenea in vraji de dragoste sau separare. Focul sau scanteia spiritului adauga putere oricarei vraji. Contine capsaicina, care actioneaza ca un stimulent pentru digestie. Aplicati extern pentru dureri ale articulatiilor. Ajuta la circularea sangelui, tensiunea arteriala si la raceli. Cei cu ulcer sau cu tulburari cronice intestinale ar fi indicat sa evita consumarea acestuia in cantitati mari.

Cedru (Soare, Foc, Masculin)
Vindecare, purificare, bani, protectie, dragoste. Fumul de cedru este bun pentru purificare si poate alunga cosmarurile. Pastrati cedru in portmoneu sau geanta pentru a atrage banii. Poate fi folosit deasemenea in saculete de dragoste, sau ars pentru a induce puteri psihice. Folosit si pentru a sustrage energie din Pamant si pentru 'grounding'.









Musetel (Soare, Apa, Masculin)
Ceaiul de musetel este nemaipomenit pentru relaxare. Dorinte de prosperitate, folosi pentru atragerea banilor, ca amuleta pentru prosperitate. Ars, fumul este ideal pentru somn si meditatie. Pegateste trupul si mintea pentru magie. Adaugat in cada sau folosit la spalarea pe fata si a parului pentru a atrage dragoste. Scaldati copii in apa cu musetel pentru a-i proteja importiva deochiului, folositor deasemenea in ruperea blestemelor aruncate importiva ta.




Scortisoara (Soare, Foc, Masculin)
Spiritualitate, succes, vindecare, puteri psihice, dorinta/pofta trupeasca, protectie, dragoste, Ardeti scortisoara sau folositi-o in saculete si vraji pentru vindecare, atragerea banilor, puteri psihice, si protectie. Amestecati cu o varietate de tamaie, smirna si lemn de santal care ars zilnic ofera protectie puternica. Este un afrodiziac masculin.

Cuisoare (Jupiter, Foc, Masculin)
Protectie, exorcism, dragoste, bani, noroc. Ars este folosit la atragerea banilor, alungarea negativitatii, purificare, atragerea norocului si incetarea barfelor. Purtate sunt folosite pentru atragerea sexului opus, sau pentru protectie, alungarea energiilor negative din jurul tau, deasemenea, se spune ca protejeaza bebelusii in patutul lor daca este agatat deasupra acestuia.

Podbal (Venus, Apa, Feminin)
Adaugat saculetelor pentru atragerea dragostei si in vraji folosit pentru pace si liniste, calm. Fumarea frunzelor ajuta la obtinerea viziunilor. Linistirea expectorantului, si anti-spasmodic, anti-convulsiv, care poate fi folosit pentru tratarea bronsitei, tuselor, astmului, si emfizem cronic. Atentie: A nu se folosi daca sunteti insarcinata sau daca alaptati!



Chimion (Marte, Foc, Masculin)
Ars impreuna cu varietati de tamaie pentru protectie. Amestecat cu sare si imprastiat pentru a tine la departare spiritele rele si ghinionul. Folosit in vraji de dragoste. Lasati la imbibat in vine seminte de chimion pentru a starni pofta trupeasca.

Trifoi rosu (Mercur, Aer, Masculin)
Protectie, bani, dragoste, fidelitate, exorcism, succes, frumusete, clarviziune. Aduce noroc. Induce puteri clarvazatoare. Folosit in ritualuri pentru a intensifica frumusetea si tineretea.

Frunze de tataneasa (Saturn, Aer, Feminin)
O planta puternica pentru protectia importiva oricarui tip de negativitate, in special in timpul unei calatorii, si in particular protejarea in taramurile astrale. Foarte nutritive, benefice pentru tratarea entorselor, intonderilor, fracturilor si inflamatiilor. Deasemenea calmeaza durerile de stomac.


Damiana (Marte, Foc, Masculin)
Magie legata de sex, pofta trupeasca, dragoste, viziuni. Folosita in bai pentru dragoste. Arsa intensifica viziunile. Folosita in ceai pentru magie legata de sex. Reprezinta un afrodiziac mai slab. Fumata produce o stare de euforie similara cu cea provocata de fumarea marijuanei. Ideala pentru fermecarea unui barbat. Ceaiul de damiana este ideal pentru tratarea mahmurelii. A se folosi cu precautie!


Papadia (Jupiter, Aer, Masculin)
Divinatie, dorinte, chemarea spiritelor. Radacina se poate folosi in ceaiuri pentru intensificarea puterilor psihice. Folosita in ritualurile de Samhain. Somn, protectie, vindecare. O planta foarte nutritiva si benefica la nivel universal. Folosita in perini pentru vise si saculete, frunzele si florile pot fi folosite in ceaiuri pentru vindecare.


Marar (Mercur, Foc, Masculin)
Agatat in tocul usii pentru protectie casei/caminului, purtat protejeaza persoana respectiva. Poate fi folosit in vraji pentru atragerea banilor. Adaugat in baile ritualice pentru a deveni irezistibil/a pentru cea/cea pe care o doresti. Folosit si in vraji pentru dragoste si senzualitate/pofta trupeasca.


Niciun comentariu: